Over Ons

Over Ons

Raido is de praktijk voor energetisch werk van Koen van der Schoof en Ellen Alten. Onze ontmoeting was er een van ziel tot ziel en deze zielsverbinding is de basis van onze liefdesrelatie. Samen lopen we de weg van ontwaken, bewust worden en zelfverwerkelijking. We laten ons leiden door wat het leven ons te bieden heeft, zodat we een positieve bijdrage kunnen leveren aan anderen en de wereld. Tot ons plezier kwamen we er achter dat we fantastisch kunnen samen werken. Onze samenwerking komt voort uit onze liefde en is de versmelting van onze individuele krachten en talenten.

thumbnail_lage resolutie,-9944

Koen

Van kinds af aan heeft de zoektocht naar ‘de zin des levens’ een grote rol gespeeld in de vorming  van mijn persoonlijkheid. Als gevoelig jongetje nam ik mijn eerste stappen in een wereld die me vreemd was. Ik snapte maar weinig van het contact tussen mensen, hoe volwassenen maar ook kinderen, met elkaar omgaan. Het werd een zoektocht met als doel om mezelf te vinden en te leren hoe de wereld in elkaar steekt.  Zo ging het vele jaren door totdat de roep van mijn ziel, om werkelijk te zijn wie ik ben, groot genoeg was.

Door te beseffen dat de buitenwereld een spiegel is van mijn binnenwereld kon ik naar mijn eigen stukken kijken. Ze brachten me laag voor laag terug naar mijn eigen essentie, ik kwam thuis in mezelf. Thema’s als afwijzing, gebrek aan autonomie en verslavingsgedrag gaven mij kennis en inzichten die ik nu kan gebruiken om anderen te helpen. Met de Merlijnopleiding, losse workshops en de nodige praktijkervaring heb ik een uitstekende bagage om jou te kunnen helpen met allerhande levensvragen. Met doelgerichte antwoorden en praktische vaardigheden laat ik je terugkeren naar je eigen kracht, zodat je weer stevig staat als vormgever van je eigen leven. Ik werk graag met de elementen, edelstenen, de bosgod Pan en de energie van draken en eenhoorns.

Daarnaast heb ik zelf een plantenorakel ontwikkeld om precies dat boven te krijgen wat gezien wil worden vanuit jouw ziel. Het is een ‘levenswiel’ dat bestaat uit 54 verschillende planten met elk hun eigen kwaliteiten. Via deze unieke manier van orakelen breng ik je in verbinding met de spirits van de planten en bomen en laat de natuur voor je spreken.

Na een behandeling krijg ik van mijn klanten vaak te horen dat mijn zachte maar tevens krachtige aanpak en mijn helder weten kwaliteiten zijn waarmee ik me onderscheid.

thumbnail_lage resolutie,-9911

Ellen

Het meest gelukkig ben ik als ik in de natuur van een lekkere maaltijd geniet met mensen die ik liefheb.

En dat zegt al van alles over mij. Ik ben graag in het groen. Ik voel me aangetrokken door grote, oude bomen, door de zee en de dolfijnen en door watervallen. Ik word blij en voel verwondering bij het zien van een regenboog. Als ik buiten ben kan ik regelmatig mijn verbinding met de natuurwezens, die lang is weg geweest, weer voelen. Dat brengt plezier, speelsheid en lichtheid in mijn leven.

De mensen die ik liefheb hebben mij veel geleerd over opvoeding en relaties en hebben ervoor gezorgd dat ik goed overweg kan met onderwerpen als huiselijk geweld, misbruik en suïcidaliteit. Via hen heb ik ook ervaren dat ik graag  jongeren bij sta in het vinden van hun weg in dit leven.

Edelstenen hebben een grote aantrekkingskracht op mij en ik heb ze graag om mij heen. Ons rijdende huis is er inmiddels behoorlijk mee gevuld! Het zelfde geldt voor hout. Prachtige staven en krachtvoorwerpen sieren ons woongedeelte. In mijn behandelingen maak ik vaak gebruik van de kwaliteiten van deze materialen.

Een team van gidsen begeleidt mij in mijn leven en werk en ik ben zeer dankbaar voor hun hulp. Het is inmiddels een rijke verzameling geworden. Engelen, voorouders, waaronder indianenvoorouders, draken, een eenhoorn en buitenaardse wijze wezens hebben elk zo hun eigen inbreng.

De verschillende krachten en onderwerpen die ik tot nu toe heb genoemd, zijn allemaal beschikbaar om in mijn behandelingen mee te werken en dus beschikbaar voor jou. Spreekt iets hiervan je aan , dan kun je bij mij terecht voor een sessie. Mijn manier van werken is dat ik graag met je kijk waar je naartoe wilt en hoe je daar kunt komen. Belemmeringen die je tegen komt op je pad los ik graag samen met je op. Zo help ik jou om nog meer in je kracht te komen.

Klanten zeggen over mijn behandelingen dat ik heel liefdevol werk en duidelijk en helder kan formuleren waar het over gaat.

Over de naam: Raido

Het woord komt uit het Oudnoors en is de naam van een rune, een teken met een magische betekenis. De rune Raido heeft vele betekenissen. Wat ons erin aanspreekt is de betekenis reis, beweging en nieuwe begin. De reis is niet alleen een letterlijke reis, maar ook de reis van het leven en de geestelijke reis van persoonlijke ontwikkeling. In het leven is alles in beweging en in verandering en juist dat zorgt voor ontwikkeling en bewustwording.

Raido sluit naadloos aan bij ons reizend bestaan, een nieuw begin in ons leven. Tegelijkertijd past de naam ook goed bij onze missie een positieve verandering te kunnen brengen in jouw leven en in de wereld.

Onder de naam Raido zetten wij vanuit onze gebundelde krachten en ieders eigen talenten iets unieks neer. In liefde…..en in dankbaarheid…..