Soundhealing

Soundhealing

Soundhealing is een mooie en ontspannen manier om balans te brengen in de energie in en om het lichaam en je te bekrachtigen in wie je bent. Vrij vertaald betekent soundhealing: “Het in beweging zetten, laten resoneren van energie in bepaalde lichaamsdelen door te klanken om een helend effect te bewerkstelligen”.

Het gaat om een ontmoeting van ziel tot ziel waarbij wij ons afstemmen op jouw energie en je precies die klanken bieden die op dat moment nodig zijn. Elke klank resoneert op een bepaalde trilling die op zijn beurt resoneert met ons lichaam of delen ervan. We kunnen daarmee specifieke gebieden bereiken waar zich blokkades of onbalans bevinden. Sjamanen over de hele wereld gebruiken dit feit al eeuwenlang om mensen te genezen met hun stem als instrument. Door de aanraking met klank worden deze gebieden geopend, kan er bewustwording op komen en healing plaatsvinden. Met deze methode kunnen diep weggezakte en onbewuste lagen en thema’s bereikt worden. We maken hiervoor op intuïtieve wijze gebruik van onze stem, klankhout, rainstick en andere klankinstrumenten. Tijdens een soundhealing-consult ontvang je een persoonlijke reading en zetten we het voortbrengen van klanken in als helend instrument voor jou.

Daarnaast organiseren wij soundhealingavonden waarin wij voor ieder persoonlijk klanken binnen een groep. Tijdens deze bijzondere uitwisseling lig je ontspannen op een matje en ontvang je een reading en healing met klank. Ieders persoonlijke klanken werken ook door op andere deelnemers. Zo heb je baat bij de klanken van de hele groep en kan je hier in rust van genieten. Na afloop delen we bij een kopje thee welke informatie er voor ieder uit de klankreading is gekomen. Je ontvangt daarbij inzichten en tips om thuis verder te kunnen met het stuk dat bij jou is aangeraakt.

Op welke data en op welke locaties we de Soundhealingen organiseren kun je lezen in de agenda.

Heb je nog een vraag of wil je je aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Foto Soundhealing