In Essentie

In Essentie

Essentiele oliën zijn prachtige natuurlijke producten om een genezings-en bewustwordingsproces te stimuleren en ondersteunen. Ze zijn niet alleen een weldaad voor onze huid en neus, maar openen tevens poorten in onze binnenwereld, doorgangen naar heling en transformatie. Etherische oliën zijn ideaal als ondersteuning bij een persoonlijk healing-consult om jouw zelfhelend vermogen aan te spreken en ze vormen de basis voor een In-essentie-consult, waarbij je verschillende oliën kunt ervaren en we een op maat gemaakte blend voor je samenstellen.

Elke plantenolie is als vloeibaar goud in een flesje en heeft haar eigen unieke eigenschappen. Van vele planten is hun essentie in olie gevangen, waarmee hun kwaliteiten voor ons in krachtige vorm beschikbaar zijn gekomen. Deze stoffen werken volgens 5 stappen van heling in op ons gehele systeem. De oliën kunnen een significante bijdrage leveren bij de genezing van ons fysieke lichaam, zoals bijvoorbeeld het bevorderen van de bewegelijkheid, de spijsvertering of de ademhaling.  Op emotioneel gebied helpen ze ons om bij onze emoties te kunnen komen en ze vrijelijk te laten stromen, zodat het hartchakra kan helen. Ook op geestelijk gebied kunnen de oliën ons van dienst zijn. Een hoofd vol zorgen en gedachten kan ontspannen en beperkende overtuigingen kunnen worden losgelaten. Tot slot vergroten de essentiële oliën je spiritueel bewustzijn en inspireren je tot het vervullen van je levensdoel.

Tijdens een persoonlijke sessie kunnen we een olie in zetten om op dat moment de reading en healing te ondersteunen, zodat we met jou nog beter de diepte in kunnen gaan.  Daarnaast kun je bij ons kennismaken met de helende kracht van de oliën in een In-essentie-consult. Hierbij kun je zelf ervaren wat de olie voor jou doet als je deze ruikt, proeft of op je huid aanbrengt. Wij voelen tevens in welke oliën er energetisch het beste passen bij jouw situatie op dat moment en stellen daarmee een persoonlijke blend voor je samen. Of je nu een doorbraak wilt op spiritueel niveau of een verdieping in je huidige proces, met deze mix kun je jezelf thuis nog lang ondersteunen.

We werken graag met de pure oliën van doTERRA omdat zij op een zo duurzaam mogelijke manier de vluchtige aromatische bestanddelen uit de planten halen en die vervolgens onder een eigen therapeutisch keurmerk controleren. Hierdoor bezitten  deze essentiële oliën behalve een aromatische ook een geneeskrachtige werking   en bevatten ze een   hoog gehalte  aan werkzame stoffen. Dat maakt deze wonderoliën tot de beste essentiële oliën ter wereld. Deze site is een aanrader voor meer informatie over de prachtige oliën en de manier van werken van doTERRA: https://sourcetoyou.com/nl

Wil je een persoonlijk consult of een In essentie- consult boeken? Klik dan hier.

Mocht je meer willen lezen over een healingconsult dan verwijzen we graag naar de pagina healing.

Je kunt bij ons ook losse oliën van doTERRA kopen en we kunnen je helpen als je zelf met deze prachtige producten wilt gaan werken. Neem hiervoor contact met ons op,

goud uit de natuur