Huis en Tuin

Huis en Tuin

Ons energiewerk reikt verder dan lichaam en geest. Een optimale leefomgeving draagt bij aan een prettig leven. Wij bieden daarom ook behandelingen aan voor huis en tuin om daar de energiebalans te herstellen.

Energetische behandeling van een huis

Om te voelen waar de onbalans zich bevindt stemmen wij ons bij een energetische behandeling van het huis af op de sfeer in de verschillende ruimtes van de woning. De behandeling bestaat uit het reinigen van een ruimte door zware energie te transformeren naar een lichte en liefdevolle energie. Hiermee worden verstoringen weggenomen, zodat op die plek de energie weer vrij kan stromen. De verandering is direct voelbaar. Wanneer nodig wordt een ruimte opgeladen door de trilling op die plek te verhogen. Wij maken daarvoor gebruik van Merlijnenergie en combineren dit graag met het gebruik van edelstenen. Een krachtige edelsteen, geplaatst op een specifieke plek, kan werken als een energiecentrale voor het hele huis. Tenslotte ontvang je praktische tips om zelf de energiestroom in huis verder te optimaliseren en hoog te houden. Zo krijgt je huis weer een prettige sfeer en is het een fijne plek om te wonen.

Wanneer is een huisbehandeling zinvol?

Er zijn verschillende situaties die kunnen duiden op een onbalans in de energiestromen in het huis. Voorbeelden zijn: een plek in huis waar je minder graag komt of waar het over het algemeen koud aanvoelt, een verstoord slaapritme, gebrekkige communicatie tussen de huisgenoten, sneller moe en geïrriteerd zijn of lichamelijke klachten hebben. Kinderen zijn nog zeer gevoelig voor de ongeziene wereld en zijn met hun angsten en slaapritme een goede graadmeter voor de situatie in huis. Fenomenen die kunnen voorkomen zijn de aanwezigheid van entiteiten, invloed van vorige bewoners die nog aanwezig is, zware energie vanuit de historie, zoals oorlog, en verstoringen door natuurlijke fenomenen als wateraders en aardstralen onder de woning. Allemaal soorten energie die een stempel kunnen drukken op een fijne leefomgeving en die wij prima in balans kunnen brengen.

Een behandeling van huis en tuin kan dus zeker een aanrader zijn en kan prima gebeuren in een bestaande leefsituatie.

Heb je nog een vraag of wil je een afspraak maken voor een energetische huisbehandeling? Neem dan contact met ons op.

Ben je enthousiast geworden over ons energiewerk? Weet dan dat je ook voor  jezelf bij ons terecht kunt voor een reading of healing.

huisrein3