Healing

Merlijnhealing

Bij velen is Merlijn bekend als de grote tovenaar aan Arthur's zijde uit de middeleeuwse, Keltische Arthursage. Merlijn is echter ook uit te drukken in een allesomvattende energie van liefde die gebruikt kan worden voor reading en healing. De helende Merlijnenergie is magisch en werkt zacht en tegelijkertijd diepgaand en krachtig. Het is nauw verbonden met de natuur en vrolijk en speels. Wij werken graag met deze energie, die ons in staat stelt op een unieke manier 'wonderen' te verrichten.

Met de energie van Merlijn als bedding stemmen wij op jou af om zo een beeld te krijgen van wat er zich in jouw binnenwereld afspeelt. Wat vraagt er op dit moment aandacht en wat heb jij nodig? Dit is de reading die vooraf gaat aan een healing. Deze afstemming op jouw hogere Zelf is een effectieve manier om tot de essentie te komen. Jouw doelgerichte vragen zijn daarbij behulpzaam, maar niet noodzakelijk. De informatie uit de reading geeft antwoord op je vragen en helpt jou om je bewustzijn te vergroten. Voor ons geeft het de richting aan voor de healing.

Als de reading compleet is ontvang je aansluitend, terwijl je ontspannen zit of ligt, een healing. We werken met verschillende energieën en hulpmiddelen, naar gelang de behoefte in het moment. We kunnen gebruik maken van de kracht van geneeskrachtige planten, kleuren en edelstenen. We kunnen helende klanken inzetten met onze stem of met klankinstrumenten. Graag werken we met magisch hout; onze eikenhouten staffen met edelstenen of met een krachtvoorwerp dat specifiek werkzaam is voor de onderste chakra’s. Draken, eenhoorns en regenboogenergie zijn beschikbaar om hun bijdrage te leveren aan de healing voor jou. Daarnaast werkt Merlijnenergie als een poort naar andere helpende krachten, zoals bijvoorbeeld engelen, Boeddha, Maria of Kwan Yin. Er komt precies door wat nodig is om jou in een consult het beste te kunnen bieden.

Bij de healing gaan wij ervan uit dat ons lichaam een verzameling energie is die trilt op een bepaalde frequentie èn dat eerdere ervaringen in ons leven zijn opgeslagen in de cellen van het lichaam. Dit laatste kan herkenbaar zijn aan spanning en pijn in je lichaam. Met de trilling van klank, liefde, licht of energie bereiken we diep gelegen, onbewuste lagen en thema’s en brengen we jouw hele systeem weer in balans.

Heb je nog een vraag of wil je een healing boeken? Neem dan contact met ons op.

Het is ook mogelijk alleen een reading te krijgen, voor meer informatie daarover klik hier.

Ook kunnen we Merlijnhealing, behalve voor jou, toepassen voor je huis en tuin. Informatie daarover vind je bij huis en tuin.

Merlijn 1